Svenska storband: Roxette

Sverige har under många år varit en stor exportör av musik i absoluta världsklass. Sverige är ett relativt litet land men trots detta har artister och band som: ABBA, Ace of Base, Avicii och Roxette vuxit fram just här. Roxette bestod av Per Gessle och Marie Fredriksson som tillsammans skördade särskilt stora framgångar. När bandet sedan lades ned tog de trogna fansen ett tårdrypande farväl av den karismatiska duon. Men bandets CD-skivor kan, än idag, köpas i handeln och många härliga bilder från Roxettes sista turné finns fortfarande att se online.

Konserter skapar minnen för livet

Tack vare band som Roxette är det nog många som har kära minnen att dela med sig av till familj och vänner. Att gå på konsert en skön sommarkväll anses av många vara en magisk upplevelse. I Sverige finns det många artister av internationell klass att välja bland som spelar musik för alla smaker. Det gör det enkelt att dels skapa ett bestående sommarminne men också att sätta guldkant på vardagen. Ingenting piggar nämligen upp sexlivet som en konsert. Därför kan det vara en kärleksfull gest att ge bort sexleksaker i present i kombination med ett par konsertbiljetter. Att, tillsammans, planera roliga aktiviteter att göra ihop kan vara det perfekta sättet att få fart på sexlivet igen. Då kan en konsertupplevelse, en weekend-resa, en god middag eller något annat kul och spännande vara precis rätt. Bara fantasin sätter gränserna för vad ni kan göra tillsammans. Kanske upptäcker ni varandra på nytt?Svenska storband Roxette 2

Alla inbitna Roxette-fans fick se sina hjältar en sista gång. Det hade kunnat bli ytterligare en spelning, men istället fick den sista turnén ett abrupt slut. Sångerskan Marie Fredriksson var sjuk en längre period under åren 2015 och 2016. På inrådan av hennes läkare tvingades hon avsluta turnerandet och livet som artist. Marie lät hälsa att fansen var otroligt viktiga för henne, men att hälsan måste komma i första hand. Hon hade enligt egen utsago genomfört de sista spelningarna trots svår sjukdom och utmattning, vilket inte blev hållbart i längden. Roxette tvingades ställa in turnén. Men bandet hade trots detta varit aktiva under de sista åren vilket gjorde att fansen ändå fick ta ett värdiga farväl av sitt älskade band. Ryktet säger att Per Gessle och Marie Fredriksson kommer att inleda sina solokarriärer. Om det i framtiden finns plats för en återförening återstår att se, men intervjuer i media öppnar upp för det.